Prøv det året rundt

Det er både ude- og indendørs aktiviteter, hvilket gør det muligt at prøve dem til enhver tid på året, lige meget hvordan vejret er her i København.

I de varme måneder foreslår vi at gøre brug af hotellets skønne udendørsareal og grønne områder omkring hotellet, som er velegnet til sjove teambuilding aktiviteter. 

I de kolde måneder er det intet problem at rykke aktiviteterne indendørs, da vores lokaler altid står til rådighed efter aftale. Hvis det ønskes kan lokalerne indrettes med borde og stole, eller ingen møbler overhovedet, så indretningen altid passer til det, som lokalet skal bruges til.

 

Nogle af de aktiviteter vi tilbyder, er følgende:

Gavner teamet - både af og på arbejdspladsen

Vores aktiviteter afspejler vigtige elementer, man typisk ser hos et succesfuldt team på arbejdspladsen. 

Alt fra samarbejde og god kommunikation til tilpasning af hvordan man skal klare en opgave, så har vi alt, som styrker teamet og skaber et stærkere fællesskab

Noget til enhver smag

Nogle af de aktiviteter vi tilbyder, er følgende:

  • “Gruppeelastik”
  • “KultuRally”
  • “Nettet”
  • “KommunikARTio”
  • “Stifinder”
  • “Hækken”
  • “Leonardos bro”
  • “Pipeline”
  • “Tårnet”

Vores “Gruppeelastik” øvelse viser, at det enkelte medlem godt kan regne med støtte fra de andre medlemmer, bare på fysisk plan. 

I øvelsen får deltagerne nemlig den fysiske oplevelse af at blive holdt oppe af de andre medlemmer på teamet.

Der er især fokus på samarbejde og kommunikation i denne øvelse. Der skabes rammer til en kreativ og effektiv læringsboble, som kræver koordination, sammenhold og balance, for at kunne fungere.

“Stifinder” er en fed øvelse, som kræver interaktion i teamet, god kommunikation og samarbejde, samt feedback-processer, og en systematisk tilgang, hvis teamet skal lykkes med at klare opgaven.

Alle disse elementer er også noget af det som skaber et succesfuldt team, og derfor er det gode ting at arbejde med på forskellige måder.

“KultuRally” er en øvelse som spiller på de forskellige kulturer der typisk er i et firma eller en virksomhedsafdeling. Øvelsen handler om, at man skal tilpasse sig nye omgivelser, og giver deltagerne mulighed for at udvikle fælles spilleregler, ligesom at når der skal startes et nyt team, skal der også aftales “spilleregler” for teamet.