SKI aftale (Statens indkøbsaftale)

Hotel Bymose Hegn er en del af Danske Hoteller og er sammen med koncernens 23 øvrige hoteller udvalgt som leverandør på hotelovernatninger i forbindelse med Statens indkøbsaftale (SKI).

Kontakt os direkte pr. telefon eller pr. mail for yderligere oplysninger

Læs mere om SKI aftalen

Firmaaftaler ved et større antal årlige overnatninger

Har I et større antal medarbejdere fordelt på varierende arbejdspladser rundt om i Danmark og har I behov for at kunne booke mange overnatninger årligt til en fornuftig pris, er der mulighed for at lave en erhvervsaftale gældende for alle eller udvalgte hoteller i Danske Hoteller regi.

Vi laver aftalen efter jeres behov og med de ydelser inkluderet, som lige netop jeres medarbejdere har brug for.

Kontakt Danske Hoteller Sales Manager Annette Vestergaard ave@slet-dette.danske-hoteller.dk for aftale for flere hoteller eller tag fat i Hotel Bymose Hegn for aftale specifikt på dette hotel.

Læs mere om erhvervsaftaler

Er du håndværker på farten i Nordsjælland, så book din overnatning på Hotel Bymose Hegn

Overnatning til håndværkere m.v.

Søger du en skøn, behagelig base for dit ophold i det Nordsjællandske, så book din overnatning på Hotel Bymose Hegn. 

Du får et dejligt lyst og hyggeligt værelse. Tonen på hotellet er uformel, vi sørger godt for dig med en skøn velsmagende morgenmad. Og har du lyst til en dukkert efter en lang arbejdsdag, er poolen åben for alle gæster.

Book dit ophold her

Møder & konferencer

Skal der afholdes møder, kurser eller lidt større konferencer, hvor kravet til rammerne omhandler tid til fordybelse, højt til loftet, store grønne arealer, så er Hotel Bymose Hegn et godt valg.

Derforuden tilbyder vi naturligvis skønne møde- og konferencelokaler, en skøn buffet til morgen, middag og aften, dejlige forfriskende snacks til pauserne og det AV-udstyr I står skal bruge. 

Stemningen og tonen på hotellet er glad, uformel og imødekommende. Vi ønsker, at I får maksimalt udbytte af jeres ophold hos os. 

Læs mere om konference faciliteter

Stort aktivitetskatalog af teambuilding aktiviteter på Hotel Bymose Hegn

Teambuilding aktiviteter

Hotel Bymose Hegn danner ramme om en lang række møder, kurser og konferencer. Og da vi ved, at stillesiddende arbejde med timer foran en skærm, tavleundervisning o.s.v. med stor fordel kan kombineres med fysisk aktivitet, har vi specialiseret os - med inddragelse af eksternt eventbureau - i afholdelse af teambuilding aktiviteter. 

Vores aktivitetskatalog indholder varierende tilbud og spænder om både inden- og udendørs aktiviteter.

Læs mere om vores aktivitetstilbud