Festarrangement

Velkomstdrink

3 retters middag
(vælges fra årstidens menuer)

Øl, vand og vin ad libitum under hele arrangementet

Kaffe/te og avec

8 timers varighed 

Pris pr. person kr. 1.045,-

Konfirmationsfest

Velkomstdrink

3 retters middag eller buffet
(vælges fra årstidens menuer)

øl, vand og vin ad libitum under hele arrangementet

Kaffe/te

6 timers varighed

Pris pr. person k. 825,-

Bryllupsfest

Velkomstdrink

3 retters middag
(vælges fra årstidens menuer)

Øl, vand og vin ad libitum under hele arrangementet

Kaffe/te og avec

Fri bar med gængse mærker spiritus

Natmad

8 timers varighed

Pris pr. person kr. 1.325,-

Vores lokaler

Alle vores lokaler har udsigt til Høbjerg Hegn og store græsplæner. Vores flotte restauranten kan rumme 130 gæster. Pejsen ligger over restauranten og har plads til op til 30 gæster. Tæt ved hoveddøren finder I vores sal samt andre indbydende festlokaler, der kan rumme op til 100 personer ved festopdækkede borde.

Udsigt til Høbjerg Hegn og grønne områder

Fester kan holdes i forskellige lokaler alt afhængig af størrelsen på jeres selskab. Alle vores lokaler har udsigt til Høbjerg Hegn og store græsplæner. Større fester holdes i vores flotte restaurant med højt til loftet og god akustik. Restauranten kan rumme 130 gæster. Pejsen ligger over restauranten, med samme smukke udsigt. Her kan max. være 30 gæster. Tæt ved hoveddøren finder I vores sal samt andre indbydende festlokaler, der kan rumme op til 100 personer ved festopdækkede borde.

Restaurantens store terrasse er oplagt i sommerhalvåret til servering af velkomstdrink. Terrassen har et smukt kig op til skoven. Vores gæster nyder at gå direkte ud på terrassen og trække frisk luft.

Køkken med lokale råvarer og fokus på økologi

Vores køkken er årstidsgrønt med en brændende vilje til at vælge økologisk. Vi handler lokalt på forskellige gårde, havne og hos vores trofaste leverandører. Det giver et spræl til vores faste menuer og inspiration til de farverige og varierede buffeter, som vi serverer for vores gæster. Køkkenchefen og hans team sammensætter med omhu menuen ud fra jeres ønsker. Det er lækkert at være til konference, men det skal være himmelsk at være til fest.

Er vejret helt fantastisk, kan vi finde på at rykke hele køkkenet udenfor. Vi har et udekøkken foran restauranten på terrassen, kun et stenkast fra bålpladsen. Dét er forkælelse af alle sanser og altid super sjovt.

I alle vores selskabspakker indgår hvide stofduge og servietter og levende lys. Blomsterdekorationer afhænger af den selskabspakke, som I vælger.
Hotel Bymose Hegn samarbejder med evarto.dk