Hold konference med overnatning 

Konferencer og kurser med overnatning er en god måde at kombinere et fagligt event med forkælelse af medarbejdere, frivillige eller noget helt tredje. Det giver god mulighed for at gæsterne kan slappe af efter konferencen, hvorefter man kan mødes til aftensmad og godt selskab. En konference med overnatning kan fungere som et lille afbræk fra hverdagen, og det er en god måde at værdsætte medarbejdere på. Her kan man nemt lære nye kollegaer at kende eller udvide sit faglige og sociale netværk.  

Overnatning på konferencecenter i Nordsjælland med middag og morgenmad

Når du booker overnatning i forbindelse med et kursus eller konference, kan du med fordel booke en lækker middag i vores restaurant samt et flot morgenbord til gæsterne. Det giver rig mulighed for, at konferencen både kan styrke jeres virksomhed fagligt, men også socialt, når kollegaer på tværs af afdelinger får mulighed for at snakke sammen over en god middag eller et lækkert morgenbord, inden turen går hjemad. Så hvis I leder efter det perfekte sted at holde en konference eller et kursus med overnatning på Sjælland, så kan I trygt booke et ophold her hos os. Hvis I vil prøve kræfter med et anderledes kursus eller konference med overnatning, så hør mere om vores muligheder for eksempelvis ophold med teambuilding eller lignende. 

hotel bymose hegn
hotel bymose hegn
dobbeltværelse
dobbeltværelse

Nyd godt af vores konferencefaciliteter

Når I holder en konference eller et kursus her hos os, kan I nyde godt af vores mange dejlige konferencefaciliteter, der byder på lækre, rummelige lokaler med et godt indeklima og meget mere. Her finder I nemlig behagelige omgivelser ude såvel som inde, der danner den perfekte ramme om jeres konference. Vi har samtidig det mest nødvendige udstyr, der ofte benyttes til konferencer, såsom diverse stik til computere osv. Men har I specielle forespørgsler på dette punkt, kan vi helt sikkert hjælpe jer, hvis I rækker ud til os i god tid. 

Professionelle rammer med plads til afslapning

Når I er på konference med overnatning hos os, så er der både plads til det professionelle og til afslapning. Hos os kan I nemlig både finde konferencelokaler, der står skarpt og klar til næste konference eller kursus, men også en pool, hvor man kan slappe af i sin fritid under opholdet. Ligeledes er værelserne udstyrede med alt, hvad man skal bruge til at arbejde fra hotelværelset, hvis der er behov for dette

SE KONFERENCE OPHOLD HER