Erhvervsovernatning til dig på farten - få en god nats søvn

Rigtig mange mennesker har et arbejde, der kræver, at de indimellem overnatter forskellige steder rundt omkring i landet. Det kan eksempelvis være håndværkere og lignende, der har brug for en overnatning i forbindelse med arbejde et andet sted i landet, end det sted de er bosat. Hvis du leder efter en erhvervsovernatning i Nordsjælland, så er vi klar til at tage imod dig, når du skal have en god nats søvn, inden dagens hårde arbejde går i gang. Når du overnatter hos os, har du mulighed for at koble af og lade op efter en arbejdsdag. Vi glæder os til at byde dig velkommen på et afslappende ophold, når du er på farten!

God placering til overnatning for håndværkere og erhvervsfolk

Hvis du skal overnatte i forbindelse med et arbejde, så er det vigtigt, at overnatningsstedet er placeret indenfor en overskuelig afstand til det sted, hvor arbejdet skal udføres. Vi er placeret i Helsinge, ca. 45 minutter fra København, så du nemt kan komme til og fra arbejdsopgaver i København, eller køre til jobs i Hillerød, Frederiksværk eller andre nærliggende byer. Det giver dig høj fleksibilitet og mulighed for at bo på samme hotel, selv hvis der er opgaver i København den ene dag, og Frederiksværk den anden. Det er med til at give dig en større ro, når du arbejder væk fra hjemmet, at du ikke skal flytte hotel, men kan have en fast base, når du har fri. Har du en arbejdsbil med, tilbyder vi også gratis parkering, så du nemt kan parkere lige uden for døren, uden at skulle betale mange penge for parkering. 

 

dobbeltværelse
dobbeltværelse
opdækket bord i restaurant
opdækket bord i restaurant

Erhvervsovernatning i Nordsjælland med ren afslapning

Når du er færdig med arbejdsdagen, kan du glæde dig til at tjekke ind hos os, uanset om du skal overnatte i en eller flere dage. Her har du nemlig mulighed for at slappe helt af og nyde tilværelsen, når du ikke arbejder. Når du booker en overnatning i forbindelse med arbejde hos os, har du nemlig mulighed for at benytte vores lækre faciliteter, der blandt andet indebærer en pool. Her kan du give kroppen mulighed for at lade op, og du kan få en følelse af ferie under dit arbejdsophold. Hvis du foretrækker at gå en tur i naturskønne omgivelser, når du skal slappe af, så er der også rig mulighed for det, når du overnatter her hos os.

Start dagen med lækker morgenmad

Vi sørger for, at du kommer af sted til din arbejdsdag med en god og lækker morgenmad. Der er nemlig morgenmad med i købet, når du booker en arbejdsovernatning hos os. Det er vores måde at sørge for, at dit ophold bliver så komfortabelt og nemt som muligt, når du skal arbejde væk fra din sædvanlige arbejdsplads. 

 

Har du brug for flere overnatninger?

Skal du overnatte en enkelt nat, eller har du brug for flere overnatninger? Eller måske I er flere medarbejdere, der gerne vil overnatte samme sted? I så fald er der rig mulighed for at få flere værelser, så kollegaer kan bo på samme hotel og køre sammen til arbejdsopgaver, hvis jobbet kræver, at man er to om det. Her kan I også arrangere, at I har værelser tæt på hinanden, hvis I ønsker det.

Erhvervsovernatning i Nordsjælland for alle erhverv

En overnatning i forbindelse med arbejde hos os er velegnet til medarbejdere fra alle typer erhverv. Uanset om du er en håndværker fra Jylland, der er på job på Sjælland, eller om du er landinspektør, jurist eller noget helt fjerde, er det ideelt at tage en overnatning hos os, i forbindelse med arbejde der er placeret langt fra hjemmet. Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige værelser, alt efter hvilket værelse du foretrækker under din overnatning. Derfor er der også rig mulighed for at få et værelse, der også kan benyttes som kontor, hvis du har behov for at lave administrativt arbejde eller lignende om aftenen. På værelserne er der også gratis wifi, så du uden problemer kan arbejde fra din computer eller mobil.  

SE ERHVERVSOPHOLD HER