En naturrig og udfordrende teambuilding oplevelse

Hotel Bymose Hegn kan med vores placering i Nationalparken Kongernes Nordsjælland tilbyde naturskønne områder og en afslappende atmosfære med plads til alle slags folk, firmaer og fællesskaber. Det er kun fantasien, der sætter grænser for aktiviteter på vores hotel. Vi byder på lokaler, restaurant og afslapningsområder til enhver aktivitet, og vores store udendørsareal og grønne område omkring hotellet er velegnet til alle former for teambuilding, leg og sjov. 

Store grønne udendørsarealer

Udendørsarealerne på Hotel Bymose Hegn er helt unikke med store, grønne græsplæner, træer og nem adgang til skov, strand og vand. Naturen omkring hotellet er noget af det som er med til at gøre et ophold hos os helt fantastisk. 

Vores udendørsarealer er perfekte til alle former for teambuilding og leg i naturen. Vi har gennem årene oplevet mange sjove aktiviteter, bl.a. lerdueskydning, bueskydning, laserlerdueskydning, faldskærmsudspring, en tur på Segway, byg din egen sæbekassebil og GPS-løb - også med egne poster.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks førende teambuilding udbydere for at kunne give dig en mindeværdig oplevelse. Vi kan igennem vores samarbejde med NEED FOR NATURE tilbyde en teambuilding aktivitet der udnytter vores smukke natur til fulde. NEED FOR NATURE tager udgangspunkt i mange af de grønne områder, og skaber en dynamisk teambuilding aktivitet der udforsker båndet mellem menneske og natur. Derudover samarbejder vi også med GoTeam. GoTeam er blandt Danmarks førende udbydere af professionel og sjov teambuilding, og er med til at promovere fællesskab og samarbejde i dig og dine kolleger ved blandt andet hjernevridende Escape Rooms og interaktive GPS løb. 

Indendørshygge og velsmagende forkælelse

Hvis I har fået nok af det smukke udendørs, så tilbyder vi også lækre aktiviteter i vores bygninger indenfor. Vores lokaler og restaurant står til rådighed efter aftale; små som store lokaler kan indrettes med borde, stole, scene og talerstol, eller ingen møbler overhovedet, så indretningen passer til netop jeres teambuilding aktiviteter. Og efter en lang dag med sjove og spændende aktiviteter kan I roligt sætte jer til bords i hotellets restaurant med udsigt ud til nationalparken. Vi sørger for en menu der tilfredsstiller smagssanserne med årstidens grønt og lokale råvarer. Vores passionerede kokke sikrer jer en overdådig oplevelse, så alle energidepoterne kan klargøres til endnu en omgang fælles aktiviteter i teambuildingens tegn.  

Gå på opdagelse i kulturen

Vores hotel ligger i et område, der byder på en perlerække af spændende oplevelser og attraktioner. Nationalparken Kongernes Nordsjælland er en guldmine af smuk arkitektur og dansk kulturarv. Ikke langt fra hotellet kan man blandt andet opleve Esrum Kloster kulturhistoriske museum fyldt med spændende historie og diverse særudstillinger. På modsatte side af Esrum Sø ligger Fredensborg Slot, hvor der er rig mulighed for at udforske slottets barok-inspirerede arkitektur og tage idylliske gåture i slotshaven. Nordsjælland kan tilbyde et hav af berigende museumsbesøg og kunstneriske opdagelser, og med hotellets centrale beliggenhed har det aldrig været nemmere at puste ny energi til fællesskabet.