GPS teambuilding

Styrk jeres teamsamarbejde og holdånd med sjov og lærerig GPS Teambuilding på Hotel Bymose Hegn.

De skønne naturomgivelser danner rammen om denne underholdende, opløftende og interaktive GPS skattejagt.

Inddelt i forskellige hold kaster I jer ud i sjove øvelser, og undervejs lærer I hinanden (endnu) bedre at kende.

I oplever hinanden og lokalområdet på en helt ny måde, når I sammen skal finde vej, mens I løser sjove gruppeopgaver med gåder og opdager skjulte skatte undervejs.

Glæd jer til en mindeværdig fælles teamaktivitet!

Antal deltagere: Ubegrænset
Påklædning: Udendørs
Varighed: 1-5 timer

Læs mere om GoTeams aktive
GPS Teambuilding her

Mobilt escape room

Oplev GoTeams sjove og nervepirrende escape room – Nuclear Nightmare!

Uret tikker og spændingen stiger, mens I løser gåder og knækker koder. En terrorgruppe har nemlig installeret en bombe på et atomkraftværk og fjernet kontrolstængerne fra reaktoren.

For at lykkes med at demontere bomben i tide skal du og dine kolleger finde koder og ledetråde og løse udfordrende gåder.

Alles input, kreativitet og logiske sans er nødvendige, for at holdet lykkes med at finde de rigtige løsninger, inden tiden løber ud.

Så bare glæd jer – der venter nemlig en sjov, anderledes og medrivende oplevelse for alle.

Antal deltagere: 3-100+
Påklædning: Indendørs
Varighed: ca. 2 timer

Læs mere om GoTeams unikke
Escape Room her

 

 

Fun challenge

Fun Challenge er en genial kombination af sjove udfordringer og aktiviteter for alle deltagere – uanset alder og fysik.

I dyrker jeres holdånd, teamwork og fællesskab med de sjoveste Fun Challenge-aktiviteter for hele holdet.

Der er ganske enkelt garanti for masser af gejst, fællesskab og latter, når I kaster jer ud i denne venskabelige konkurrence, hvor I inddelt i hold dyster mod hinanden i sjove udfordringer og med kreative problemløsninger.

Fun Challenge kan både afholdes under åben himmel eller indendørs.

I kan roligt glæde jer, for der venter jer alle et lærerigt og super sjovt teamevent!

Antal deltagere: Ubegrænset
Påklædning: Udendørs/indendørs
Varighed: 1-4 timer

Læs mere om GoTeams Fun
Challenge teambuilding her

Teambuilding i samarbejde med GoTeam

Hotel Bymose Hegn er gået sammen med GoTeam for at skabe nye, sjove og spændende teambuilding oplevelser og aktiviteter, som enhver kan prøve i København, og resten af landet!

De er perfekte til dig og dit team, som ønsker at udfordre jer selv på sjove og spændende måder, ved at prøve vores teambuilding aktiviteter for voksne.

Kontakt os for at finde en dato til jeres oplevelse!

Inden- og udendørs aktiviteter 

Vi tilbyder aktiviteter som kan opleves både indendørs og udendørs, så der er noget til enhver smag, og til enhver sæson.

GPS Skattejagt

I de varme sommermåneder foreslår vi at prøve vores unikke og sjove GPS skattejagt! 

Vores GPS Skattejagt er en anderledes teambuilding oplevelse - en aktivitet som er fyldt med gåder, brainteasers og sjove gruppeopgaver. 

Skattejagten indeholder opgaver og øvelser langs en planlagt rute, som følges via en særligt udviklet GPS-app.

Byen, stranden og skoven bliver alt sammen til jeres helt egen legeplads, fyldt med masser af spænding, læring, sjov og leg.

Vi tilbyder en teambuilding oplevelse som er fyldt med sjove teambuilding aktiviteter, som er perfekte til at styrke sammenholdet og relationerne i teamet.

Undervejs i GPS Skattejagten møder teamet også en række spørgsmål, som skal fremme sammenholdet og forståelsen for hinanden på teamet. 

Aktiviteten tager hensyn til folk af alle aldre, og alle deltagerne får mulighed for at bidrage til at løse opgaverne. Alle kan være med til vores GPS Skattejagt - uanset alder og fysisk form!

Formålet med GPS Skattejagten er, at styrke teamets relationer og sammenhold gennem sjove og fællesskabende oplevelser

Escape room - Nuclear nightmare

Vi tilbyder også en medrivende og nervepirrende teambuilding oplevelse med vores Nuclear Nightmare Escape Room, fyldt med sjove og spændende udfordringer og brainteasers.

En terrorgruppe har nemlig installeret en bombe på et atomkraftværk, og fjernet kontrolstængerne fra reaktoren! 

For at demontere bomben skal du og dine kollegaer bruge jeres logiske sanser, kreativitet, og tænke ud af boksen, for at finde koder og løse udfordrende gåder!

Det er et super underholdende escape room, som udfordrer teamets evner til at arbejde sammen. Det giver også teamet en sjov og unik oplevelse, hvor der skal løses gåder, og styrker teamets fælles sammenhold og kreativitet. 

Du og dit team kan prøve vores escape rooms i København og på hele Sjælland - og løse gåderne og mysterierne med dine kollegaer på Fyn eller Jylland.

Alle kan også være med her, uanset alder og fysisk form. Alle kan deltage og bidrage til at knække koderne og løse de spændende opgaver - og der er brug for, at alle kolleger bidrager i løbet af escape roomet, hvis I som team skal nå at klare alle udfordringerne på den givet tid.

Nuclear Nightmare er en teambuilding aktivitet som kræver knivskarp kommunikation, gode strategier og vidensdeling - den perfekte udfordring til teamet som vil styrke sammenholdet på en sjov og anderledes måde!

Fun Challenge

Fun Challenge er en teambuilding oplevelse, som lægger fokus på, at underholde, latter og smil blandt alle deltagere. Det er en sjov teambuilding oplevelse, som rykker teamet, og sørger for at relationerne når nye højder.

Du og dine kollegaer dyster med og mod hinanden i et sjovt, engageret og lærerigt teambuilding program, fyldt med både store og små teambuilding øvelser for alle deltagerne.

Desuden kan alle være med til at deltage i vores Fun Challenge - uanset alder eller fysisk form, så er der noget som alle kan være en del af. 

Et af fokuspunkterne ved vores Fun Challenge er, at sørge for at du og dine kollegaer har det godt sammen og kan grine og have det sjovt som et team. Det kan resulterer i en bedre arbejdskraft på arbejdspladsen.

Det er en teambuilding oplevelse som styrker teamets fælles kommunikation, relationer og samarbejde

Desuden er vores Fun Challenge altid en mulighed for dig og dit team, da den kan laves hele året rundt, både indendørs og udendørs - der er ingen grænser!