Møder og konferencer hos Hotel Bymose Hegn

Skønne omgivelser i Nordsjælland

Hotel Bymose Hegn er din garant for et vellykket kursus- eller konferencearrangement. Vi sørger for, at du lykkes som arrangør. Vi sætter rammen, så I får det optimale udbytte af jeres dag/-e på hotellet.

  • Behagelige lokaler
  • Lækker forplejning inkl. snacks til pauserne 
  • Stort udvalg af teambuildingaktiviteter
  • AV-udstyr efter behov og ønsker
  • Dejlige værelser
  • Grønne omgivelser der indbyder til reflektion

Forespørgsel på møde/konference

Udfyld nedenstående

Rummelige lokaler med højt til loftet

med udstyr og behageligt indeklima

På Hotel Bymose Hegn har vi en lang række lokaler i forskellige størrelser. Store til konferencer og større grupper og mindre lokaler velegnet til mindre hold og til anvendelse som grupperum.

Vi har det gængse AV-udstyr og er gerne mod forudgående aftale behjælpelig med at skaffe udstyr derudover, såfremt I skulle have behov for det.

Bordopstilling aftales forud og alt er klart, når I ankommer. 

Udluftning undervejs er en mulighed. Lokalerne er udstyret med vinduer og de store lokaler har også en dør udtil, hvor frisk luft kan strømme ind, når behovet opstår. 

I vil undervejs kunne nyde fred, ro og tid til fordybelse. Ingen forstyrrelser til at fjerne fokus fra det, der er vigtigt.

I pauserne retter vi an med skønne sunde drikke, frugt, isvand og kaffe er tilgængelig.

En lang række skønne møde- og konferencelokaler er til rådighed på Hotel Bymose Hegn
Vi forkæler jer med skønne retter og sunde snacks

Lækker mad til vores gæster

Vi forkæler jer med en sund og velsmagende menu

Vi ved, at maden i forbindelse et kursus eller en konference er en betydningsfuld faktor. Ja, det kan næsten afgøre om arrangementet har været en succes. Det er under alle omstændigheder prikken over i'et, når et arrangement efterfølgende skal evalueres.

Vi sætter en stor ære i at levere mad til vores kursus- og konferencegæster, som påskønnes. Mad som smager. Mad vi selv har lavet - tilberedt af årtidens råvarer og hvis muligt lokale råvarer og varer generelt. Har du smagt vores lækre rugbrød? Brødet kommer fra det lokale Gilleleje Havns Bageri og noget af det vores gæster sætter stor pris på.

Læs mere om vores skønne restaurant og køkken


Sjove kurser - giv jer selv en udfordring i sent vil glemme

Sjove kurser på kursuscenter i Nordsjælland

Skal I på et kursus, der er lidt udover det sædvanlige? De lange møder, konferencer og kurser der ofte bliver holdt blandt organisationer, virksomheder og foreninger, kan til tider være lange og trættende. Derfor kan det være en god idé at invitere kolleger, foreningens frivillige osv, på et kursus lidt udover det sædvanlige. Det kan eksempelvis være en dag i holdåndens tegn. Her kan I tage på teambuilding og lære hinanden endnu bedre at kende på kryds og tværs, når jeres samarbejdsøvelser sættes på prøve i nye omgivelser. Vi har et væld af forskellige sjove kurser at tilbyde jer på vores kursuscenter på Sjælland. 

Styrk sammenholdet med teambuilding kurser

Skal I rystes sammen eller trænger I bare til at have en fed personaledag, så er et teambuldingkursus den oplagte mulighed for netop dette. For selvom I måske er vant til at løse opgaver som et team, vil I her prøve kræfter med opgaver I ikke er vant til at håndtere dagligt, i helt nye konstellationer. Hvem tager lederrollen udenfor kontoret og tager konkurrencegenet over hos jer? Dagen vil være fuld af udfordringer, når I vælger et anderledes kursus. 

Sjove kurser i alle afskygninger

Uanset om I er til de actionprægede kurser, eller om I foretrækker en mere rolig kursusdag, når I skal prøve kræfter med et anderledes kursus, så kan I gøre det her hos os. Vi arrangerer erhvervskurser hvor alle kan være med, så sig endelig til hvis vi skal tage specielle hensyn. Hos os kan I nemlig både udfordre jer selv med escape rooms og andre teambuildingøvelser, eller I kan booke en kursusdag med fokus på naturen, hvor I kommer på forskellige vandringer eller kan få unikke smagsoplevelser.

Anderledes erhvervskurser med overnatning

Hvis I ønsker at holde en anderledes kursusdag, hvor der indgår en overnatning, kan I også booke det her på vores kursuscenter i Nordsjælland. En overnatning med middag og morgenmad giver rig mulighed for, at deltagerne kan vende dagens begivenheder og styrke sammenholdet yderligere. Et sjovt kursus er altid en god idé, og vi står klar til at guide jer gennem en sjov og underholdende dag, der helt sikkert vil danne grundlag for et endnu stærkere sammenhold. 

Læs mere om de mange aktivitetsmuligheder

På Hotel Bymose Hegn kursus- og konferencecenter tilbyder vi en lang række aktiviteter for medarbejder og kursister
Aftenstemning på Hotel Bymose Hegn, når arbejdsdagen er omme

Når arbejdsdagen er omme...

er der tid til reflektion og social hygge med kolleger

Når en lang arbejds-/kursusdag er omme, er det tiltrængt med tid til reflektion. Alene og i fællesskab.

Vi har indrettet et skønt fællesrum i kælderen med sofa, billard og musik, hvor dagens begivenheder kan vendes. Eller hvor det sociale samvær er i højsæde med alt andet end det faglige. Et spil billard til at sætte gnist til konkurrencegenet, et spil kort eller blot samtale og musik.

Som kursus- og konferencegæst har du fri adgang til hotellets pool. Så skal tankerne sættes fri, kan en dukkert i poolen være den helt rigtige opskrift. 

Hotellet er placeret med kort afstand til Helsinge by. En gåtur til byen eller blot rundt i det smukke landskab kan anbefales.


Brug for hjælp undervejs

Hyggelige rammer og personligt værtskab

I hjertet af hotellet finder du receptionen, hvor vi står klar til at besvare spørgsmål eller være behjælpelig, hvis der opstår behov for at klare en uforudset situation undervejs.

Gitte, Marlene og de øvrige medarbejdere er jeres værter og klarer stort og småt.

På Hotel Bymose Hegn synes vi, at det er vigtigt med en dejlig stemning og et smil. Vi hjælper til en perfekt afvikling af jeres kursus, konference eller lignende, så I er sikret det udbytte I ønsker at få med hjemHotel Bymose Hegn samarbejder med evarto.dk