Møder og konferencer hos Hotel Bymose Hegn

Skønne omgivelser i Nordsjælland

Hotel Bymose Hegn er din garant for et vellykket kursus- eller konferencearrangement. Vi sørger for, at du lykkes som arrangør. Vi sætter rammen, så I får det optimale udbytte af jeres dag/-e på hotellet.

  • Behagelige lokaler
  • Lækker forplejning inkl. snacks til pauserne 
  • Stort udvalg af teambuildingaktiviteter
  • AV-udstyr efter behov og ønsker
  • Dejlige værelser
  • Grønne omgivelser der indbyder til reflektion

Forespørgsel på møde/konference

Udfyld nedenstående

Rummelige lokaler med højt til loftet

med udstyr og behageligt indeklima

På Hotel Bymose Hegn har vi en lang række lokaler i forskellige størrelser. Store til konferencer og større grupper og mindre lokaler velegnet til mindre hold og til anvendelse som grupperum.

Vi har det gængse AV-udstyr og er gerne mod forudgående aftale behjælpelig med at skaffe udstyr derudover, såfremt I skulle have behov for det.

Bordopstilling aftales forud og alt er klart, når I ankommer. 

Udluftning undervejs er en mulighed. Lokalerne er udstyret med vinduer og de store lokaler har også en dør udtil, hvor frisk luft kan strømme ind, når behovet opstår. 

I vil undervejs kunne nyde fred, ro og tid til fordybelse. Ingen forstyrrelser til at fjerne fokus fra det, der er vigtigt.

I pauserne retter vi an med skønne sunde drikke, frugt, isvand og kaffe er tilgængelig.

En lang række skønne møde- og konferencelokaler er til rådighed på Hotel Bymose Hegn
Vi forkæler jer med skønne retter og sunde snacks

Lækker mad til vores gæster

Vi forkæler jer med en sund og velsmagende menu

Vi ved, at maden i forbindelse et kursus eller en konference er en betydningsfuld faktor. Ja, det kan næsten afgøre om arrangementet har været en succes. Det er under alle omstændigheder prikken over i'et, når et arrangement efterfølgende skal evalueres.

Vi sætter en stor ære i at levere mad til vores kursus- og konferencegæster, som påskønnes. Mad som smager. Mad vi selv har lavet - tilberedt af årtidens råvarer og hvis muligt lokale råvarer og varer generelt. Har du smagt vores lækre rugbrød? Brødet kommer fra det lokale Gilleleje Havns Bageri og noget af det vores gæster sætter stor pris på.

Læs mere om vores skønne restaurant og køkken


Et hav af aktivitetsmuligheder

på hotellet

Vi har som et stort møde- og konferencecenter valgt at tilbyde en lang række aktiviteter, der kan inspirere og give luft til nye og spændende idéer og tanker hos medarbejdere, kursister og samarbejdspartnere. 

Skal I udfordres undervejs i jeres dag på hotellet, er aktiviteter - ofte fysiske, men også mentale - et særdeles godt afbræk. Det skaber både smil og grin, en løftet og god stemning og er ikke mindst anledning til at se medarbejder, kursusdeltager m.fl. i situationer, hvor problemstillinger og opgaver er uvante og som sætter kreativiteten i gang.

Listen er lang. Mange aktiviteter foregår udendørs, hvor det er oplagt, at benytte de store grønne arealer beliggende rundt omkring hotellet.

Læs mere om de mange aktivitetsmuligheder

På Hotel Bymose Hegn kursus- og konferencecenter tilbyder vi en lang række aktiviteter for medarbejder og kursister
Aftenstemning på Hotel Bymose Hegn, når arbejdsdagen er omme

Når arbejdsdagen er omme...

er der tid til reflektion og social hygge med kolleger

Når en lang arbejds-/kursusdag er omme, er det tiltrængt med tid til reflektion. Alene og i fællesskab.

Vi har indrettet et skønt fællesrum i kælderen med sofa, billard og musik, hvor dagens begivenheder kan vendes. Eller hvor det sociale samvær er i højsæde med alt andet end det faglige. Et spil billard til at sætte gnist til konkurrencegenet, et spil kort eller blot samtale og musik.

Som kursus- og konferencegæst har du fri adgang til hotellets pool. Så skal tankerne sættes fri, kan en dukkert i poolen være den helt rigtige opskrift. 

Hotellet er placeret med kort afstand til Helsinge by. En gåtur til byen eller blot rundt i det smukke landskab kan anbefales.


Brug for hjælp undervejs

Hyggelige rammer og personligt værtskab

I hjertet af hotellet finder du receptionen, hvor vi står klar til at besvare spørgsmål eller være behjælpelig, hvis der opstår behov for at klare en uforudset situation undervejs.

Gitte, Marlene og de øvrige medarbejdere er jeres værter og klarer stort og småt.

På Hotel Bymose Hegn synes vi, at det er vigtigt med en dejlig stemning og et smil. Vi hjælper til en perfekt afvikling af jeres kursus, konference eller lignende, så I er sikret det udbytte I ønsker at få med hjemHotel Bymose Hegn samarbejder med evarto.dk