Teambuilding i naturen

Teambuilding er en oplevelse som kan udforskes af enhver gruppe, lige meget om det er virksomheder, erhvervsfolk eller eksempelvis et lederteam, som ønsker at styrke deres samarbejde og kommunikation på en sjov måde.

Hotel Bymose Hegn er gået sammen med NEED FOR NATURE for at skabe helt unikke teambuilding oplevelser ude i den friske natur, som tilbyder oplevelser og aktiviteter, som ikke kun styrker samarbejde og kommunikation, men også giver nye sjove og spændende oplevelser. 

Vores mål er at skabe positive oplevelser, samt at styrke sammenholdet mellem deltagerne med vores teambuilding aktiviteter. Da de får mulighed for at lære hinanden bedre at kende, samt forbedre kommunikationen blandt de deltagende.  

Ultimativt er vores aktiviteter beregnet til, at styrke relationerne mellem deltagerne på en kreativ måde, hvilket kræver at alle kan arbejde sammen, uden for deres komfortzone. 

Need for nature 

NEED FOR NATURE er en del af NEED FOR NATURE GROUP. Kernen i NEED FOR NATURE GROUP er at skabe opmærksomhed på at udbrede viden om og facilitere oplevelse af forbundethed mellem menneske og natur, også kaldet Nature Connectedness.

Stifter af NEED FOR NATURE GROUP er Tanya Uhnger Wünsche, der forsker i Nature Connectedness i relation til såvel mental sundhed, læring og bæredygtighedsbevidsthed, og desuden har et stærkt uddannelses CV og flere årtiers erfaring med design, facilitering og formidling af naturoplevelser rettet mod såvel rekreation og eksploration som terapi, personlig og teamudvikling i hhv. nærnatur og rå vildmark.

Værdier om bæredygtighed, dyb rolig sanselig oplevelse og søgen efter følelsen af naturforbundethed gennemsyrer derfor hele NEED FOR NATURE's virke og er en kultur, der føres videre i hele vores stab af formidlere og facilitatorer.

NEED FOR NATURE er lokal aktør og velbevandret i den Nordsjællandske natur og er ligesom Hotel Bymose Hegn partner med Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Vores samarbejde med Need for Nature 

LinkedOUT er NEED FOR NATUREs udviklings- og oplevelsesportefølje til businesssegmentet. Her skræddersys oplevelsen til lige netop den gruppe I er og det arrangement I er en del af.

Vi passer oplevelsen ind i jeres program og kan enten tilbyde at være ICE-breakeren, belønningen til nervesystemet efter en hel dag med fokuseret opmærksomhed, det sociale team opbyggende event, eller den refleksive pause.

Vi står til rådighed både som rekreative oplevelsesleverandører eller faciliterende udviklingskonsulenter, der indpasser oplevelsen i fagindholdet i jeres event. Altid med naturen som ramme og medfacilitator og forbundetheden mellem menneske og natur i centrum, og vi kan bookes, som det passer jer og jeres arrangement bedst.

Unikke oplevelser

Hotel Bymose Hegn og NEED FOR NATUREs samarbejde har gjort det muligt at tilbyde helt unikke oplevelser for alle og enhver, herunder spændende aktiviteter som:

  • NATTERO stillevandring i mørket
  • MORGENGRY vandring mod lyset
  • RO faciliteret naturlur
  • ILD involverende smagsoplevelse
  • GÅ sanseaktiverende travetur 
  • FLOW fordybende havfloating 
  • RÅ sanselig vildtsmagsoplevelse

De fleste af vores aktiviteter kan opleves i alle sæsoner - dog er der nogle få som kræver et bestemt vejr, for at I kan få hele oplevelsen, så derfor er de begrænset til bestemte tider på året.

De forskellige teambuilding muligheder 

Vores aktiviteter indeholder en masse forskellige typer oplevelser, så der er lidt til enhver gruppe, lige meget hvad I er til. Vi har både stille og rolige oplevelser, hvor tempoet kommer helt ned, som vores sanseaktiverende travetur, hvor fokuset er på det simple, det rolige og det sanselige i naturoplevelsen.

Vi tilbyder også oplevelser, hvor man skal udfordre både krop og sind, som vores fordybende havfloating, som er en mere intens oplevelse, hvor der er meget fokus på makkerrelation, samarbejde og tillid.

Vores aktiviteter kan også være helt fra de tidlige morgentimer til sene aftentimer. Dette betyder også, at aktiviteterne kan sprede sig over flere dage, og der er derfor naturligvis mulighed for at overnatte på hotellet mellem dagenes aktiviteter. 

Skab minder for livet

Der bliver skabt helt specielle minder og positive oplevelser blandt teamet, og det er med til at styrke båndet mellem deltagerne, hvilket skaber en bedre atmosfære, om det så er i bestyrelsen, på arbejdspladsen, i en frivillig organisation eller i ledelsesregi. 

Uanset hvad, er det en positiv oplevelse for enhver gruppe, hvor I med garanti vil se tilbage på de sjove aktiviteter her i Nordsjælland.

 

Læs mere om NEED FOR NATURE på www.needfornature.dk