NEED FOR NATURE er en del af NEED FOR NATURE GROUP. Kernen i NEED FOR NATURE GROUP er at skabe opmærksomhed på, udbrede viden om og facilitere oplevelse af forbundethed mellem menneske og natur, også kaldet Nature Connectedness.

Stifter af NEED FOR NATURE GROUP er Tanya Uhnger Wünsche, der forsker i Nature Connectedness i relation til såvel mental sundhed, læring og bæredygtighedsbevidsthed, og desuden har et stærkt uddannelses CV og flere årtiers erfaring med design, facilitering og formidling af naturoplevelser rettet mod såvel rekreation og eksploration som terapi, personlig og teamudvikling i hhv. nærnatur og rå vildmark.

Værdier om bæredygtighed, dyb rolig sanselig oplevelse og søgen efter følelsen af naturforbundethed gennemsyrer derfor hele NEED FOR NATURE's virke og er en kultur, der føres videre i hele vores stab af formidlere og facilitatorer.

NEED FOR NATURE er lokal aktør og velbevandret i den Nordsjællandske natur og er ligesom Hotel Bymose Hegn partner med Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Vores samarbejde med Need for Nature

LinkedOUT er NEED FOR NATUREs udviklings- og oplevelsesportefølje til businesssegmentet. Her skræddersys oplevelsen til lige netop den gruppe, I er og det arrangement I er en del af.

Vi passer oplevelsen ind i jeres program og kan enten tilbyde at være ICE-breakeren, belønningen til nervesystemet efter en hel dag med fokuseret opmærksomhed, det sociale team opbyggende event, eller den refleksive pause.

Vi står til rådighed både som rekreative oplevelsesleverandører eller faciliterende udviklingskonsulenter, der indpasser oplevelsen i fagindholdet i jeres event. Altid med naturen som ramme og medfacilitator og forbundetheden mellem menneske og natur i centrum, og vi kan bookes, som det passer jer og jeres arrangement bedst.

Læs mere om NEED FOR NATURE på www.needfornature.dk