Hvis du er på udkig efter et godt sted at holde konference på Sjælland, så er vores komfortable konferencelokaler i Nordsjælland det oplagte valg. Der findes mange forskellige konferencesteder på Sjælland, men her hos os sørger vi for alt hvad der hører til af forfriskninger og forplejning på en konference, så I kun skal tænke på at få jeres konference afviklet. Har I specielle forespørgsler til vores lokaler, eller andre ting til jeres konference, så kontakt os endelig så vi kan få en snak om netop de behov, I har til jeres konference. 

Konferencecenter i Nordsjælland til alle konferencer

Vores konferencelokaler er utrolig alsidige og kan rumme konferencer for stort set alle former for virksomheder eller foreninger. Vi har alt, hvad I har brug for af udstyr, så I ikke skal tænke på at medbringe diverse elektroniske løsninger. Har I specielle ønsker til udstyr i lokalet så kontakt os, så vi finder en løsning, der passer til jer. Bordopstillingen er også en essentiel del af forberedelsen til en konference. Skal jeres bordopstilling være traditionel, eller skal der være en helt bestemt bordopstilling? Vi har stor erfaring med at afholde konferencer i vores konferencelokaler i Nordsjælland, og derfor har vi mange forslag til bordopstillinger, der passer til netop det, I gerne vil have ud af jeres konference. Skal der eksempelvis være borde, hvor man nemt kan snakke sammen i små grupper, eller går konferencen primært ud på at lytte til foredragsholdere og lignende?

Vælg mellem forskellige lokaler

Hos os har I samtidig mulighed for at vælge mellem flere forskellige konferencelokaler, så I får et lokale, der passer til det antal mennesker, I bliver til konferencen. Er lokalet for stort, kan det nemlig hurtigt blive svært at fange deltagernes opmærksomhed, hvorimod et lille lokale hurtigt kan virke indelukket og varmt, hvis der er for mange mennesker.

Plads til at fokusere på det vigtige

Det kan være svært for selv den bedste at holde koncentrationen til en konference, der strækker sig over en hel dag. Vores konferencecenter på Sjælland giver jer de bedste forudsætninger for at holde koncentrationen og fokusere på det, der er vigtigst, nemlig indholdet af konferencen. Vi har sørget for de bedste rammer, hvor I ikke bliver afbrudt af unødvendige forstyrrelser under konferencen. Men derudover har vi også sørget for, at omgivelserne er helt i top. Eksempelvis har vi sørget for lokaler, der er rummelige med et godt indeklima. For et dårligt indeklima kan forværre koncentrationen og gøre det svært at fokusere på indholdet af et oplæg, når hovedet bliver tungt på grund af indeklimaet. 

Komfort under hele konferencen

Det er ikke kun indeklimaet i et rum, der kan gøre det svært at koncentrere sig, når man skal sidde til en konference i længere tid. Møblerne spiller også en stor rolle, når det kommer til, hvor længe man kan koncentrere sig. Derfor har vi sørget for komfortable stole i alle vores konferencelokaler, så gæsterne ved konferencen kan fokusere fuldt ud på indholdet, uden at blive forstyrret af, at de sidder dårligt. En dårlig stol kan give problemer med ryggen, nakken osv, så hvorfor risikere at fjerne fokus fra konferencen, ved at have dårlige stole til gæsterne?

Fuld forplejning med lokale råvarer

Vi leverer fuld forplejning i høj kvalitet, når I holder jeres konference i vores konferencecenter på Sjælland. Her kan I, i jeres tiltrængte pauser, nyde lækre forfriskninger og måltider, tilpasset de behov I har. Ønsker I eksempelvis en fuld vegetarisk konferencedag, så er det bare at give os besked. Vores måltider tilberedes altid af de bedste råvarer i sæson, så I altid får en menu, der er tilpasset den årstid, konferencen finder sted på. Ved os kan I forvente at få serveret sunde, vitaminfyldte måltider og drikkevarer, der giver jer de bedste forudsætninger for at tanke op og være klar til næste halvdel af jeres konference. 

Gode muligheder for frisk luft og “walk and talk” undervejs

Det kan ofte være tiltrængt med noget frisk luft, når man afholder en konference. Og for mange kan det være en god anledning til at få et afbræk fra at sidde på sin stol, og komme ud og gå en lille tur. En kort gåtur for at få lidt frisk luft til hovedet og bevægelse i benene er samtidig en oplagt mulighed for at lave en walk and talk øvelse. Her kan de deltagende have en dialog omkring konferencens indhold og sparre med hinanden, og på den måde få glæde af hinandens tanker, observationer og ideer. Hvad end det er en tur rundt om bygningen eller en tur i de grønne områder omkring hotellet, er der rig mulighed for at få rørt benene lidt under konferencen.