Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne

Hotel Bymose Hegn har et aktivt køkken med dygtige kokke og et engageret køkkenpersonale. I vores køkken er der passion for mad lavet fra bunden og årstidens råvarer. Fisk og grøntsager henter vi, så vidt det er muligt hos lokale leverandører, og vi anvender i videst muligt omfang danske frugter og grøntsager. Brød, kager, tærter og andet bagværk laves fra bunden.

Vores køkken er i særlig grad kendt for vores velsmagende buffeter med stor variation i retterne, specialkost og klassiske ”gammeldags” kager.

Vores buffet består typisk af både klassiske og moderne retter med og uden kød. Der er altid en bred palet af lækre salater på buffeten. Alle retter er forsynet med små navneskilte med information om indhold af bl.a. gluten og laktose af hensyn til gæster med behov for specialkost.

Specialkost er blevet en niche for os. Vores kokke har specialiseret sig i at lave retter, der tilgodeser ethvert behov, fordi vi de senere år har oplevet en stigende efterspørgsel efter specialkost, f.eks. hvedefri, glutenfri, laktosefri, vegetarisk eller veganer kost.

Vores kagebord byder på både moderne og klassiske kager. Vi har en forkærlighed for ”gamle klassikere”, så derfor vil vores gæster opleve, at vi løbende genopliver gode gamle kageklassikere på kagebordet, bl.a. roulade med flødeskum, æbletærte og hjemmebagt kringle.

Drikkevarer for enhver smag

Vores vin er nøje udvalgt og tilpasset køkkenet, og vi har både almindelige øl og specialøl. Vi serverer vin fra flere forskellige lande, også økologisk vin. Har vores gæster særlige ønsker, kan det også lade sig gøre.